Agrostep - Stepanovićevo PDF Štampaj E-pošta
 

Preduzeće „Agrostep“ d.o.o. nalazi se na dvadeset kilometara od Novog Sada, u Stepanovićevu. Osnovan 1989. godine, „Agrostep“ d.o.o. je od preduzeća koje se pretežno bavilo ratarstvom proširilo svoju delatnost na proizvodnju i promet stočne hrane. Od 1995. godine proizvodnja stočne hrane postaje pretežna delatnost, a savremenu recepturu i kvalitet garantuju stručnjaci Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu. Proizvodimo sve vrste koncentrata i dopunskih smeša za ishranu svih kategorija stoke i peradi.

Osim toga proizvodimo i briketiranu stočnu hranu za kuniće i golubove.
1998. godine uvedene je još jedna linija za proizvodnju mineralno vitaminskih dodataka. Veoma nam je važno da naglasimo da je proizvodnja osnovnih sirovina (kukuruz, soja, pšenica, suncokret) strogo kontrolisana, kao i proizvodnja stočne hrane. Kompanija od ove godine poseduje i HACCP standard što je u skladu sa našom željom da tržištu i potrošačima ponudimo zdravstveno bezbedan proizvod. „Agrostep“d.o.o., takođe, veliku pažnju poklanja zaštiti životne sredine i kvalitetu života. Stoga smo 2004. godine uložili značajna sredstva u smanjenje buke iz proizvodnog pogona i emisije prašine.  
Preduzeće zapošljava trideset radnika.

Imamo pet maloprodajnih objekata na pet lokacija u Vojvodini i šesti u okviru fabrike. U krugu od 80 km kupcima naših proizvoda obezbeđujemo besplatan prevoz. Komponente pakujemo i u mala pakovanja od 1-2-5 i 10 kg.

 

 

 

 

 
< Prethodno